Coaching

Zin in je leven!

Hoe zou het zijn…als jij het leven leidt waarnaar jij verlangt?

Waar loop jij tegenaan in je leven? Waar heb je nu last van en wil je zo graag veranderen? Zit je vast, kom dan in beweging. Ga met mij als coach aan de slag, zodat de kwaliteit van jouw leven sterk verbetert.

Je bent gebaat bij coaching als je jezelf herkent in één of meer klachten:

  • Voel je je geleefd? Sta je altijd klaar voor anderen, maar loop je jezelf voorbij?
  • Ben je vooral bezig met wat anderen van je denken?
  • Pieker je veel? Heb je een streng stemmetje in je hoofd? Ligt jouw lat zó hoog, waardoor het nooit goed genoeg is?
  • Voel je je opgejaagd en onrustig?
  • Ben je snel moe? Laadt jouw batterij moeilijk op? Ben je snel overprikkeld?
  • Voel je je wiebelig en onzeker?
  • Is er iets dat je eigenlijk graag zou willen, maar saboteer jij jezelf?
  • Ben je jezelf een beetje kwijt? Weet je niet zo goed wat je wilt?
  • Wil je meer zin in je leven? Wil je meer van betekenis zijn?

Wanneer je herstellende bent van een burn-out of een andere ziekte, kan het extra uitdagend voor je zijn om zonder coach hiermee aan de slag te gaan. Zorg goed voor jezelf!

Ben jij bereid de stappen te zetten die nodig zijn?

Weet dan dat ik er voor je ben om je te begeleiden. Naar meer rust in je hoofd en lijf. Naar balans. Naar meer energie. Naar focus. Naar zelfbewustzijn. Je gaat werken aan je overtuigingen. Want wanneer je je overtuiging verandert, verandert je leven mee.

Mijn ervaring – en van mijn klanten – is dat er dan magische momenten gebeuren die je verder op weg helpen. In de vorm van belangrijke inzichten die levensveranderend zijn. Maar ook via zinvol toeval dat op je pad komt.

Intakegesprek

In het intakegesprek gaan we je hulpvraag zo scherp mogelijk verwoorden. Waar heb je last van en wat wil je bereiken? Daarvoor nemen we alle levensgebieden onder de loep. Als voorbereiding op het intakegesprek krijg je een huiswerkopdracht, die je vooraf naar mij toestuurt. Op die manier maken we een vliegende start, zodat we binnen 1,5 uur de kern kunnen raken. Aan het eind van dit eerste gesprek heb je je hulpvraag helder, waarmee we aan de slag gaan tijdens het coachtraject.

Coachsessies

Na het intakegesprek volgen normaal gesproken 5 of 8 coachsessies van elk 1 uur. Ben je herstellende van een burn-out? Dan zijn vaak wat meer sessies nodig. Het aantal sessies dat je nodig hebt hangt natuurlijk samen met hoe snel je voortgang is en waarmee je aan de slag wilt gaan.

In het begin heb je waarschijnlijk behoefte aan tweewekelijkse sessies. Als je wat verder in het coachtraject bent, heb je aan 1 sessie per maand vaak voldoende. Tussen de sessies ga je je opgedane inzichten in de praktijk toepassen. Je gaat merken hoe de kwaliteit van je leven aanzienlijk toeneemt.

In mijn coaching put ik uit diverse tools, onder andere vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), mindfulness, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en Tafelopstellingen. Daarbij werk ik intuïtief en met volle aandacht voor jou, om jou zo optimaal mogelijk te ondersteunen in jouw groei. Zodat jij je zo snel mogelijk in balans voelt, vol energie en met zin in je leven.

Verdere informatie?

Tarieven?

De coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. Een coachingsessie duurt tussen de 1 en 1 1/2 uur.

Intakegesprek (1,5 uur):                                                             €  90,-

Per coachsessie (1 uur):                                                             €  70,-

Coachtraject met 5 coachsessies (1 uur):                               € 350,-

Coachtraject met 8 coachsessies (1 uur):                               € 560,-

 

Als beroepscoach is Karin aangesloten bij NOBCO.